Материјал 1 од 0
Во тек

1. Започни тука: Како се користи Summer Challenge

јули 20, 2024

Фала ти што си тука!

Пред да го видиш она што го добиваш во програмата, би сакале накратко да добиеш инфо како да навигираш низ твојот профил и материјалите.

А. Материјалите ти се поделени во три дела.

Дел 1: Старт

Во овој дел ќе ги видиш воведните материјали и ресурси пред да започнеш со тренинзите.

Дел 2: Тренинзи и Храна

Во овој дел ќе ги видиш тренинзите и храната поделени во денови.

Штом го отвориш било кој ден ќе го видиш ова (од компјутер):

Вака изгледа еден ден од компјутер

Во еден ден има три под категории: ВОВЕД, ТРЕНИНГ и ХРАНА.

Воведот ти е директно отворен штом го отвориш денот.

Тренинг (видеата) и храната се респективно во табовите ТРЕНИНГ и ХРАНА

А вака изгледа еден ден од мобилен:

Важно: Од мобилен, табовите ВОВЕД, ТРЕНИНГ и ХРАНА се со кружни иконки. На сликата погоре се обележано со црвени бројки 1 2 и 3. За да влезеш во овие табови, треба да кликнеш на нив.

Дел 3: Бонуси

Во овој дел ќе ги видиш бонус рецептите.

Б. НАЈАВА на твојот профил

Најавата ја правиш преку “најави се“ копчето на веб страната peacharmy.mk или директно преку овој линк: https://peacharmy.mk/login

В. ОФИЦИЈАЛЕН СТАРТ

Официјалниот старт на Summer Challenge 2 е на 27ми Јуни.

Затоа, вежбите и храната ќе ти бидат отворени тогаш.

Во меѓувреме ќе ти бидат достапни само материјалите во делот “СТАРТ“

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.