Материјал 1 од 0
Во тек

6. ФБ Група – ИСПРАТИ БАРАЊЕ ЗА ЧЛЕНСТВО

јуни 15, 2024

Само еден клик те дели од магичниот свет на разиграната Армија.

ПРИДРУЖИ НИ СЕ СО КЛИК ТУКА: https://www.facebook.com/groups/2497187223764669

Мило ми е што си дел од овој проект и уште еднаш ти посакувам многу успех на новата InstaFIT програма!

Во продолжение сакам внимателно да го прочиташ нашиот ПРАВИЛНИК НА ОДНЕСУВАЊЕ во групата кој важи ЗА СИТЕ ЧЛЕНОВИ и треба да го почитуваш. Објавите од девојките кои ќе ги прекршат правилата на групата ќе бидат избришани без претходна најава. Во зависност од прекршокот истите девојки приватно ќе бидат контактирани од нашиот тим или ќе бидат отстранети од групата на Армијата.

Таму сите сме со иста цел, а тоа е: ЗАБАВА, МНОГУ ДРУЖЕЊЕ И РЕЗУЛТАТИ.

ПРАВИЛНИК НА ОДНЕСУВАЊЕ

  1. Биди љубезна и не ги навредувај останатите членки.
  2. Забранет е говор на омраза или булинг.
  3. Забрането е јавно објавување содржини од твојата програма (слики, принт скринови и сл.)
  4. Забрането е секаков вид на рекламирање на брендови.
  5. Забрането е постирање на објави кои не се однесуваат и не се поврзани со нашата основна цел – програмите и здравиот животен стил.
  6. Почитувај ги останатите членки и нивната приватност.

Во нашите групи се оддржува најсилно мотивацијата и се раѓаат голем број на пријателства помеѓу жени со иста или слична цел, така да искористи го времето поминато во нив на вистински начин.

Со почит,
Ана

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.