Материјал 1 од 0
Во тек

Ден 1 – Fire Up The Grill

јули 22, 2024

Дали и ти пред да се вклучиш на моите предизвици и програми веруваше исклучително само во кардио тренинзи?!

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.