Материјал 1 од 0
Во тек

Ден 4 – COOL IN THE POOL

јуни 19, 2024

Јухууу! Најомилениот тренинг за горниот дел од телото до сега.

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.