Материјал 1 од 0
Во тек

12. ФИНАНСИСКИ ПРИРАЧНИК ЗА ПОЧЕТНИЦИ

јуни 19, 2024

Здраво здраво,

Како си?

Од денес добиваш пристап до твојот Финансиски прирачник за почетници! YAY 😃

Соработката со @moi_finansii ја потикнаа неколку одговори кои ги добив од Армијата за време на последниот прашалник.

Сите се соочуваме со моменталните поскапувања и иако сум ЕКСПЕРТ СТРУЧНО ЛИЦЕ 😂 за вежби и исхрана решив да побарам помош од нашите пријатели во @moi_finansii за да најдеме решение на овој проблем.

ВАЖНО: Преземи го овој PDF за да можеш да ја симнеш табелата.

Тука ќе најдеш:

-совети и насоки за буџетирање

-табела за раководење трошоци за месечно/годишно ниво

-видео туторијал за навигирање низ табелата

Чекам да пробаш и да ми пишеш фидбек како ти изгледа?

Сакањеее,

Ана

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.