Материјал 1, Тема 1
Во тек

ВОВЕД

јули 22, 2024

Дали и ти пред да се вклучиш на моите предизвици и програми веруваше исклучително само во кардио тренинзи?! Да, возење велосипед и трчање е одлично, ќе ти донесат релативно добри резултати, но не секој од нас има да одвои два до три часа во денот за тие активности. 

Доволно време го работам, читам и најмногу се интересирам околу последните истражувања на научниците. Која е најдобрата формула за топење на масти покрај веќе познатите активности за кои поголемиот дел од нас и немаме време…

Среќната вест е дека формулата е во моите раце, а ти си на правото место!

Летен Предизвик 1 и неговите трансформации се доказ за тоа дека и од 15 минутен тренинг може човек добро да се испоти и да потроши калории како да трчал цел час.

На тебе останува да ми веруваш и овој пат и да бидеш редовна на тренинг, а јас ќе се погрижам да ја постигнеш целта.

Сакањеее Армијо,

Ана

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.