Материјал 1, Тема 1
Во тек

ВОВЕД

јуни 19, 2024

Верувам дека доволно долго се спремаше за ова штом сега си тука и ме читаш мене. Ако нешто се пече денес тоа ќе бидат стомачни, и тоа не било кои, ТВОИТЕ!

Не можам да гарантирам дека ова ќе биде твојот омилен тренинг на предизвикот, но кажи ми каде треба да потпишам за твојот секси изглед летово хехе. 

Денес немаме време за муабетење, стискај плеј и тренирај, доминирај, мотивирај жено!

Сакањеее,

Ана

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.