Материјал 1, Тема 1
Во тек

ВОВЕД

јуни 19, 2024

Jambo Jambo e oтпоздравот што го имаат на Занзибар.

Денес е ден за одмор.

Со други зборови, ден за тебе и твоите најблиски.

Помини го квалитетно 🙂

❤️

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.