0% Поминато
0/0 Steps
 1. Старт

  ВАЖНО: Како да активираш МЕСЕЦ 3 во твојата програма?
 2. 1. Започни тука: Како се користи InstaFIT програмата
 3. 2. ВОЈНИЧКА ЗАКЛЕТВА
 4. 3. ЗАКОН ЗА СЛУЖБА ВО АРМИЈАТА
 5. 4. МИСИЈА НА АРМИЈАТА
 6. 5. ВИДЕО ПОЗДРАВ ОД АНА
 7. 6. ФБ Група - ИСПРАТИ БАРАЊЕ ЗА ЧЛЕНСТВО
 8. 7. Патувај до ЗАНЗИБАР- ПРИКАЧИ СЛИКИ И ВИДЕО
 9. 8. Неделна Шопинг Листа за InstaFIT (Месец 1 и 2)
 10. 9. ПРАШАЊА и ОДГОВОРИ
 11. 10. Видео поздрав за НЕДЕЛА 3
 12. 11. ФИНАНСИСКИ ПРИРАЧНИК ЗА ПОЧЕТНИЦИ
 13. Месец 1
  Ден 1: FRESH START
  2 Теми
 14. Ден 2: FALL in LOVE with PEACH ARMY
  2 Теми
 15. Ден 3: Pumpkin Spice SQUAD
  2 Теми
 16. Ден 4: Team SWEATER Weather
  2 Теми
 17. Ден 5: FIT- TOBER FEST
  2 Теми
 18. Ден 6: Spicing it UP
  2 Теми
 19. Ден 7: BE- Leaf in YOURSELF
  2 Теми
 20. Месец 2
  Ден 1: FREEZE START
  2 Теми
 21. Ден 2: HOT CHOCOLATE & CHILL
  2 Теми
 22. Ден 3: SNOW MUCH FUN
  2 Теми
 23. Ден 4: VANILA ICE
  2 Теми
 24. Ден 5: MOVE-MBER
  2 Теми
 25. Ден 6: BABY GOT CAKE
  2 Теми
 26. Ден 7: WIN-ter TEAM
  2 Теми
 27. Бонуси
  1. ГОСПОДИН ШЕЌЕР ДЕЛ I
 28. 2. КАКО ДА СЕ ОДВИКНАМ ОД НЕГО
 29. 3. ШТО ДА ЈАДАМ НАДВОР ОД ДОМА
 30. 4. ДОМАШНИ РАСТИТЕЛНИ МЛЕКА
 31. 5. СОЛЕНИ НАМАЗИ И ДОДАТОЦИ
 32. 6. СЛАТКИ НАМАЗИ И ДОДАТОЦИ
 33. 7. Рецепти за замена во месец 1
 34. 8. ЗДРАВИ ДЕСЕРТИ
 35. 9. СЕЗОНСКИ ТОПЛИ НАПИТОЦИ
 36. 10. ТОПЛИ ЧОРБИ И СУПИ
Материјал 37, Тема 1
Во тек

ВОВЕД

април 19, 2024

Денес на репертоар ја имаме FIESTA LATINA

Ова е Dance Cardio тренинг од програмата Dance Cardio 2.

Еве што треба да знаеш за него:

Не е потребно да бидеш најдобрата танчерка во светот за да танцуваш. Играњето е медиум преку кој му покажуваме на светот кои сме и кои навистина можеме да бидеме. Сите ние сме посебни на свој начин и длабоко во себе чуваме скриени таленти, експресии, возбуда која ја потиснуваме само затоа што не знаеме како да го покажеме тој магичен дел во нас. 

МОЖЕБИ ИГРАЊЕТО ТИ ДАВА ШАНСА ДА СЕ ДОКАЖЕШ

Најзабавниот дел кога играш е тоа што можеш да се ставиш во улогата на секој! 

Буквално можеш да бидеш кој сакаш, доволно е само да ја разбудиш фантазијата и да се соживееш со сценариото кое се прикажува во твојата глава.

Најголемиот дел од нашата несигурност доаѓа од чувството на непријатност и нелагодност додека играме покрај луѓе кои бликаат од самодоверба и имаат сигурни чекори. 

Во играњето нема погрешни движења и најлошата работа што можеш да си ја направиш себеси е да се споредуваш со другите или да прекинеш да танцуваш.

Од тие причини во ова Dance Cardio се одлучив да танцувам со две професионални латино танчерки кои за разлика од мене, целиот свој живот го поминале во студио.

Го почувствував како голем предизвик и ми даде огромен мотив за учење.

За мене беше чест и гордост да ја делам сцената со Анабела и Татјана кои се одлични во својата работа, а притоа и ученици на Тамара, која и оваа година беше задолжена за целиот концепт и кореографии.

Дали јас во одреден момент се исплашив дека можеби ќе бидам исмејувана и критикувана од Армијата заради тоа што можеби ќе има разлика на моите чекори во споредба со нивните?!

-НЕ! Никогаш!И зошто никогаш?

Мојата перцепција на гледање на нештата е сосема поразлична. 

Кога еднаш ќе сфатиме дека нема ништо погрешно и смешно во процесот на учење и обидот да станеме подобри, тогаш сите ќе бидеме многу посреќни и попаметни.

Се вложив целосно и единствено нешто на кое помислував е тоа дека можеби ќе ми ја почувствувате енергијата и преголемата желба за играње која ја носам во мене. Тоа беше она што ги движеше моите нозе. 

Оној пат кога ќе се решиш да ги ослободиш мислите и ќе се обидеш да ја слушаш музиката, тогаш ќе почнеш вистински да играш!

Ќе ми значи да го споделиш твојот коментар за ова видео со мене!

Сакањеее,

Ана