0% Поминато
0/0 Steps
 1. Старт
  ВАЖНО: Отварање на програмите + ВАУЧЕР за мама ❤️
 2. 1. Започни тука: Како се користи MamaFIT програмата
 3. 2. МАМА поздрав!
 4. 3. КОЈА Е МАРИЈА
 5. 4. ШТО Е ДИЈАСТАЗА
 6. 5. ВИДЕО ПОЗДРАВ ОД АНА
 7. 6. MamaFIT ФБ Група - ИСПРАТИ БАРАЊЕ ЗА ЧЛЕНСТВО
 8. 7. ПРАВИЛА НА ПРОГРАМАТА
 9. 8. Неделна Шопинг Листа за MamaFIT (МЕСЕЦ 1, 2 и 3)
 10. 9. ШТО МАМА СМЕЕ, А ШТО НЕ
 11. 10. Најчести прашања и одговори
 12. 11. ВИДЕО поздрав од Ана за Недела 3
 13. 12. ФИНАНСИСКИ ПРИРАЧНИК ЗА ПОЧЕТНИЦИ
 14. Месец 1
  Ден 1: Shake it UP MAMA
  2 Теми
 15. Ден 2: STRONGER than my EXCUSES
  2 Теми
 16. Ден 3: Cuddles and Snuggles (REST DAY)
  2 Теми
 17. Ден 4: BALANCE is the key
  2 Теми
 18. Ден 5: MAMA’s STRENGTH
  2 Теми
 19. Месец 2
  Ден 6: Fire UP mama
  2 Теми
 20. Ден 7: In TOUCH with my BODY
  2 Теми
 21. Ден 1: Mama Need's Some Fresh Start
  2 Теми
 22. Ден 2: The Stronger the Better
  2 Теми
 23. Ден 3: Mama Deserves Some Rest
  2 Теми
 24. Ден 4: Bootylicious Mama
  2 Теми
 25. Ден 5: Team Mama Can Do Anything
  2 Теми
 26. МЕСЕЦ 3
  Ден 6: Push Your Limits
  2 Теми
 27. Ден 7: Pure Joy and Happiness
  2 Теми
 28. Ден 1: Month of happiness
  2 Теми
 29. Ден 2: Sugar spice and everything nice
  2 Теми
 30. Ден 3: Coffee and chocolate
  2 Теми
 31. Ден 4: Wish and achieve
  2 Теми
 32. Ден 5: Leave a little sparkle
  2 Теми
 33. Бонуси
  Ден 6: Blazing fire
  2 Теми
 34. Ден 7: Finish what you started
  2 Теми
 35. 1. ДОМАШНИ РАСТИТЕЛНИ МЛЕКА
 36. 2. СОЛЕНИ НАМАЗИ И ДОДАТОЦИ
 37. 3. СЛАТКИ НАМАЗИ И ДОДАТОЦИ
 38. 4. КАФЕ- КОЛКУ КАФЕ Е ПРЕМНОГУ КАФЕ?
 39. 5. МЕШУНКИ, ЖИТАРКИ И ДОЕЊЕ
 40. 6. ТОПЛИ ЧОРБИ И СУПИ
 41. 7. ДАЛИ МАМА СМЕЕ ДА СЕ ОПУШТИ СО АЛКОХОЛ?
 42. 8. Рецепти за замена во Месец 1
 43. 9. ЗДРАВИ ДЕСЕРТИ
 44. 10. ОПАЃАЊЕ НА КОСА ПРИ ДОЕЊЕ
 45. 11. Рецепти за замена во МЕСЕЦ 3
Материјал 46, Тема 1
Во тек

ВОВЕД

јуни 2, 2023

Ако си личност која што не сака да крева тегови, а притоа и ти смета таа гужва од испотени странци во теретана 🙂 , тогаш претпоставувам мислиш дека вежбите за раце и горниот дел од телото ти се на некој начин ограничени.

Можеби и не си далеку од вистината. 

Да се смисли и напише добар, ефикасен, а притоа забавен тренинг за горниот дел од телото за дома е уметност.

Во зависност од твојата спремност, за денешниот тренинг ти се потребни само две мали полни шишиња со вода во замена за тегови (доколку користиш и имаш рачни тегчиња од две или три кг дома секако можеш да ги искористиш за овој тренинг) или ако пак долго време немаш тренирано нема да ти биде потребно ништо, само добра енергија и почнуваме на 3… 2…. 1!