0% Поминато
0/0 Steps
 1. Старт
  ВАЖНО: Отварање на програмите + ВАУЧЕР за мама ❤️
 2. 1. Започни тука: Како се користи MamaFIT програмата
 3. 2. МАМА поздрав!
 4. 3. КОЈА Е МАРИЈА
 5. 4. ШТО Е ДИЈАСТАЗА
 6. 5. ВИДЕО ПОЗДРАВ ОД АНА
 7. 6. MamaFIT ФБ Група - ИСПРАТИ БАРАЊЕ ЗА ЧЛЕНСТВО
 8. 7. ПРАВИЛА НА ПРОГРАМАТА
 9. 8. Неделна Шопинг Листа за MamaFIT (МЕСЕЦ 1, 2 и 3)
 10. 9. ШТО МАМА СМЕЕ, А ШТО НЕ
 11. 10. Најчести прашања и одговори
 12. 11. ВИДЕО поздрав од Ана за Недела 3
 13. 12. ФИНАНСИСКИ ПРИРАЧНИК ЗА ПОЧЕТНИЦИ
 14. Месец 1
  Ден 1: Shake it UP MAMA
  2 Теми
 15. Ден 2: STRONGER than my EXCUSES
  2 Теми
 16. Ден 3: Cuddles and Snuggles (REST DAY)
  2 Теми
 17. Ден 4: BALANCE is the key
  2 Теми
 18. Ден 5: MAMA’s STRENGTH
  2 Теми
 19. Месец 2
  Ден 6: Fire UP mama
  2 Теми
 20. Ден 7: In TOUCH with my BODY
  2 Теми
 21. Ден 1: Mama Need's Some Fresh Start
  2 Теми
 22. Ден 2: The Stronger the Better
  2 Теми
 23. Ден 3: Mama Deserves Some Rest
  2 Теми
 24. Ден 4: Bootylicious Mama
  2 Теми
 25. Ден 5: Team Mama Can Do Anything
  2 Теми
 26. МЕСЕЦ 3
  Ден 6: Push Your Limits
  2 Теми
 27. Ден 7: Pure Joy and Happiness
  2 Теми
 28. Ден 1: Month of happiness
  2 Теми
 29. Ден 2: Sugar spice and everything nice
  2 Теми
 30. Ден 3: Coffee and chocolate
  2 Теми
 31. Ден 4: Wish and achieve
  2 Теми
 32. Ден 5: Leave a little sparkle
  2 Теми
 33. Бонуси
  Ден 6: Blazing fire
  2 Теми
 34. Ден 7: Finish what you started
  2 Теми
 35. 1. ДОМАШНИ РАСТИТЕЛНИ МЛЕКА
 36. 2. СОЛЕНИ НАМАЗИ И ДОДАТОЦИ
 37. 3. СЛАТКИ НАМАЗИ И ДОДАТОЦИ
 38. 4. КАФЕ- КОЛКУ КАФЕ Е ПРЕМНОГУ КАФЕ?
 39. 5. МЕШУНКИ, ЖИТАРКИ И ДОЕЊЕ
 40. 6. ТОПЛИ ЧОРБИ И СУПИ
 41. 7. ДАЛИ МАМА СМЕЕ ДА СЕ ОПУШТИ СО АЛКОХОЛ?
 42. 8. Рецепти за замена во Месец 1
 43. 9. ЗДРАВИ ДЕСЕРТИ
 44. 10. ОПАЃАЊЕ НА КОСА ПРИ ДОЕЊЕ
 45. 11. Рецепти за замена во МЕСЕЦ 3
Материјал 46, Тема 1
Во тек

ВОВЕД

мај 31, 2023

Кога станува збор за стомачни мускули, веќе знаеш дека јас сум последна која ќе ти даде здодевни движења кои што всушност и не функционираат. Мораш да ја пробаш комбинацијата на овие кратки, но динамични вежби кои не само што ќе ти ги зајакнат стомачните мускули, туку напоредно ќе ти работи и ”гори” целото тело, а ќе согоруваш и мнооогу калории. Баш тоа што го сака и бара Армијата!