Материјал 1, Тема 1
Во тек

ВОВЕД

февруари 28, 2024

Како се чувствуваш после првите два дена од оваа седмица?

Денес е твој ден.

Убава прошетка или средба со твоите најдобри пријатели/пријателки или време за себе.

Ти одлучуваш!

Фала ти што си дел од Армијата!