Материјал 1, Тема 1
Во тек

ВОВЕД

јуни 19, 2024

За денес ти спремив еден пократок тренинг. 

Осум минутно вежбање и едно чудно согорување калории. Не се радувај прерано, ако е краток не значи и поедноставен!

Добро познатата Табата, кој не ја слушнал не знае ни што го чека! 

Тренингот што сигурно помага во градење на сила и издржливост за само осум минути! 

Како се изведува: Табата или 20 секунди напор, проследено со 10 секунди одмор, што значи вежбаш со цел гас цели 20 секунди, па следува одмор од 10 секунди.

Имај водичка до тебе, крпа за бришење, загреј се добро и полетуваме!

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.