Материјал 1, Тема 1
Во тек

ВОВЕД

мај 21, 2024

Како се чувствуваш после првите два дена од оваа седмица?

Среда е ден за ОДМОР. Дај му љубов на твоето тело денес и подготви го за утре <3

Фала ти што си дел од Армијата!

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.