Материјал 1, Тема 1
Во тек

ВОВЕД

јули 22, 2024

Кога станува збор за стомачни мускули, веќе знаеш дека јас сум последна која ќе ти даде здодевни движења кои што всушност и не функционираат. Мораш да ја пробаш комбинацијата на овие кратки, но динамични вежби кои не само што ќе ти ги зајакнат стомачните мускули, туку напоредно ќе ти работи и ”гори” целото тело, а ќе согоруваш и мнооогу калории. Баш тоа што го сака и бара Армијата!

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.