Материјал 1, Тема 1
Во тек

ВОВЕД

јули 21, 2024

Ако нешто научив за вас во овие години, тоа е дека обожавате тренинг во хоризонтала!

Кај е во лежачка позиција, кај не бара скокање, па и уште го пумпа задникот, милина!

Доколку долго време не си била активна нема да имаш потреба од никаква дополнителна опрема и реквизити, во спортивно доволни ти се ластици.

Се гледаме на плажа млади дами,

Сакањеее,

Ана

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.