Материјал 1, Тема 1
Во тек

ВОВЕД

ноември 29, 2023

Ако нешто научив за вас во овие години, тоа е дека обожавате тренинг во хоризонтала!

Кај е во лежачка позиција, кај не бара скокање, па и уште го пумпа задникот, милина!

Доколку долго време не си била активна нема да имаш потреба од никаква дополнителна опрема и реквизити, во спортивно доволни ти се ластици.

Се гледаме на плажа млади дами,

Сакањеее,

Ана