Материјал 13, Тема 1
Во тек

ГЛАСАЊЕ Copy

јули 21, 2024

Пополни ја формата подолу за да го дадеш својот глас. Moжеш да гласаш еднаш, за било кој од 20те девојки. (дури и за себе доколку си на листата.)

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.