Материјал 1, Тема 1
Во тек

ТРЕНИНГ

февруари 22, 2024

Немој да се плашиш од неуспех, плаши се да останеш на истото место и следната година. Големите работи никогаш не дошле од зоната на комфорот. Пали патиките и ВЕЖБАЈ!