Материјал 1, Тема 1
Во тек

ТРЕНИНГ

април 20, 2024

ШЕМА И ПОТСЕТНИК ЗА СРЕЌЕН И ЗДРАВ ЖИВОТ:

Премногу размислуваш? -Почни да пишуваш дневник.

Анксиозна си? -Движи се!

Збунета си? -Почни да пешачиш.

Тажна? -Фати да вежбаш!

Одговорот на сите проблеми се крие во здравата исхрана и тренингот само што ретко кој го знае тоа. Го знам јас, а затоа и мојата Армија е ведра и здрава!

Сакањеее,

Ана