Материјал 1, Тема 1
Во тек

ТРЕНИНГ

февруари 28, 2024

Во третата и четвртата недела од Месец 1 на InstaFIT програмата, СРЕДА веќе ќе биде ден во којшто работите ги носиме на ново ниво.

Подолу ќе видиш тренинг којшто ќе треба да го правиш во СРЕДА но, и можеш да го додаваш/комбинираш и во другите денови каде што веќе чувствуваш дека имаш потреба за повеќе.

Како што еднаш кажав, во Армијата ВЛЕГУВАШ за да бидеш инспирирана од другите девојки.

Во Армијата ОСТАНУВАШ за ТИ да бидеш инспирација за другите.

Фала ти што си дел од Армијата!