Материјал 13, Тема 1
Во тек

ТРЕНИНГ

јули 22, 2024

Во видеото подолу ќе видиш микс од различните стилови на музика и фитнес кореографиите во Dance Cardio 2.

Погледни го видеото, танцувај и почувствувај ја магијатата што ја носи ова фитнес танцување.

 

Бонус Видео: DIRTY DANCING

Ова видео подолу е од минатогодишното издание на Dance Cardio или поточно Dance Cardo 1.

Повели и мал исечок од пораката/текстот што ја испраќам со овој денс тренинг:

“Секоја кореографија носи различна енергија и буди посебна емоција кај нас. Спојот на овие четири песни е тука да те потсети дека во тебе се крие огромна движечка ЖЕНСКА СИЛА спремна за секој предизвик кој го носи животот! Почувствувај ги струите кои поминуваат низ тебе. Разгори ја секоја клетка во твоето тело.

Превземи целосна контрола врз тебе и покажи кој е господар на ова тело!

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.