Материјал 1, Тема 1
Во тек

ТРЕНИНГ

јули 19, 2024

Подготвена ли си за твојот FIRE UP THE GRILL тренинг?

ФИДБЕК: ТИ СЕ ДОПАЃА ЛИ ПРЕДИЗВИКОТ?

Кликни на копчето подолу и за да ги споделиш твоите импресии:

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.