Материјал 1, Тема 1
Во тек

ТРЕНИНГ

јуни 1, 2023

Ако вчера на тренингот беше жешко, денес…ќе гори.

ФИДБЕК: ТИ СЕ ДОПАЃА ЛИ ПРЕДИЗВИКОТ?

Кликни на копчето подолу и за да ги споделиш твоите импресии: