WALL OF HEROES

Секоја армија има свои херои. Подолу, ќе ги погледнеш приказните на дел од нашите. Ти си следна!

Снежана Трајаноска

37 години. -20 килограми

Марина М. Арсовска

38 години. -20 килограми

Јасмина А. Ченто

33 години. -12 килограми

Габриела Стрит

47 години. -25 килограми

Бети Манева

50 години. -15 килограми

Александра Д.

24 години. -60 килограми

Емилија У.

26 години. -20 килограми

Сања С.

27 години. -17 килограми

Твојата приказна е следна

mk_MK